SYNERGIES FOR BUSINESS Assessoria empresarial Girona Girona
Empresa
Després de més de 20 anys dirigint empreses de l’àmbit de l'enginyeria, la consultoria, la gestió de projectes de R+D i també de la promoció de projectes d’energies renovables i mediambientals, l’any 2015, emprenem un nou projecte amb la voluntat de proporcionar solucions i respostes als projectes d’inversió per a empresaris i emprenedors, en qualsevol dels àmbits i sectors que els nostres clients es dirigeixin.

La nostra experiència professional i personal com a inversors i emprenedors ens permeten assessorar en tota la cadena d’evolució d’un projecte, des de la seva idea fins a la seva execució física.
Des del món de l'empresa com a emprenedors i com a executius, o fins i tot participant en organitzacions sense ànim de lucre, hem adquirit capacitats i après de la complicada essència de les empreses i els seus equilibris en la seva activitat econòmica i la gestió de tots els seus recursos (persones, idees, proveïdors, projectes, actius, territori...).

Amb la mirada posada en els resultats, el treball en xarxa, la creativitat, l'aplicació de tècniques i solucions innovadores (tant des del punt tècnic com financer), assessorem i acompanyem a empresaris, emprenedors i inversors a aconseguir o millorar els resultats dels seus respectius projectes.
Comptem amb una gran i eficient xarxa de col·laboradors, (inversors, gestors financers, fons d’inversió, enginyeries, administradors de finques i consultors) de mútua confiança que ens permeten assolir reptes de petita i gran envergadura i de qualsevol sector industrial i/o empresarial.